Sponsored Products

Dit zijn advertenties van je producten die je afzonderlijk kunt adverteren, op basis van kosten per klik (CPC). Deze advertenties worden getoond op winkelresultaten-, en productpagina’s. Sponsored Products advertenties zijn enorm goed geschikt je te helpen om bezoekers te bereiken die actief op zoek zijn naar jouw soort producten.

Sponsored Display

Sponsored Display advertenties zijn niet gericht op zoekwoorden maar eerder op interesse en zoekgedrag. Binnen de juiste omgeving worden je advertenties getoond.

Sponsored Brand

Sponsored Brands zijn advertenties waarmee je je merk en meer van je producten kunt laten zien. Advertenties zijn veelal opgebouwd met jouw merk logo, een aangepaste header en er wordt een selectie van je producten getoond op pagina’s met winkel resultaten. Hierdoor verbeter je de verkoop-, en zichtbaarheid van je producten.

Advertentie rapportages

Samen richten we de campagnes in en bespreken we de doelstellingen. Tussentijdse rapportages bespreken we en bekijken de voortgang van de campagnes. Waar nodig sturen we bij en kijken waar eventuele verbeterpunten liggen, om samen richting de afgesproken doelstellingen te behalen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?