Wat is Amazon A+ Content?

Merken die op Amazon actief zijn focussen zich vaak op het standaard optimaliseren van de product pagina. Dat is mooi, maar vaak niet genoeg. Met A+ Content komt er binnen jouw pagina’s meer ruimte vrij voor visueel aantrekkelijke content. Je kunt je merk promoten, bedrijf of andere interessante informatie. Amazon beweert dat het gebruiken van A+ Content je omzet verhoogt met 3-10%. Product pagina’s met meer en visuele content zijn aantrekkelijk voor bezoekers en vaak onderscheidend t.o.v. de concurrentie. Kortom, zonde om deze kans te laten liggen als je je merkt hebt geregistreerd.

Wat is een Amazon Storefront?

Een Amazon Storefront is de mogelijkheid binnen je Amazon verkoopaccount om je eigen webshop in te richten. Het is dus wel noodzakelijk dat je je merkt geregistreerd hebt bij bijv. BOIPO of EUIPO.

De Amazon Storefront heeft zich bewezen als een erg handig middel om extra traffic en sales te genereren. Hiernaast heb je bij het inzetten van je Amazon Storefront de volgende voordelen:

  • Je eigen webshop binnen een concurrerende omgeving
  • Geen concurrerende producten in het overzicht met jouw producten
  • Een unieke URL: amazon.com/jouw merk
  • De unieke URL maak het mogelijk om ook buiten Amazon je Amazon Storefront te promoten. Hierdoor genereer je traffic van buitenaf (Google/Facebook) naar jouw Amazon Storefront.
  • Kies uit verschillende templates die het beste passen bij jouw merk
  • Vertel jouw verhaal op Amazon!
Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?